Živa voda

Živa vodaPIJTE VODO, KI JE PO SVOJI SESTAVI NAJBOLJ PODOBNA VODI V VAŠEM TELESU

Zdravilni gaj Tunjice je eno od samo sedmih odkritih nahajališč vode z nespremenljivo površinsko napetostjo na svetu! V njej je kar 75 za telo pomembnih obstojnih elementov. S svojimi lastnostmi ohranja optimalno raven vaše življenjske energije.

Živa voda je znanstveno proučena in preizkušena. Njeno energijsko moč in izjemno sestavo dokazujejo rezultati EPC testov  na Inštitutu za elektrofotoniko v Berlinu. 2 dcl Žive vode vsake 4 ure ohranja optimalno raven energije v telesu.

Živo vodo lahko poiščete v prodajalnah Sanolaborja po vsej Sloveniji, na nekaterih drugih izbranih prodajnih mestih z zdravimi prehranskimi izdelki ali pa nas pokličete za naročilo.

Živa voda izvira v Zdravilnem gaju, kjer prihaja iz globine zemlje, skozi plasti mivke, ki je kot ostanek morja, pobere najskladnejšo strukturo mineralov, ki blagodejno vplivajo na naše telo. Na bližini izvira Žive vode so našli fosile najstarejših morskih konjičkov na svetu. Prav zaradi vpliva morja in pra informacije zemlje je ta voda unikatna.

Znanstveno je dokazano, da Živa voda vsebuje 75 obstojnih elementov , to je kar 89% vseh obstojnih elementov, ki jih ima človeško telo in je zato primerna za učinkovito samozdravljenje človeškega organizma. Po strukturi je namreč podobna telesnim tekočinam in nevtralizira proste radikaletorej čisti telo strupov, ga napolni z energijo, okrepi imunski sistem in pomaga pri samozdravljenju organizma.

Dr. Ben Kim svetuje, da ohranjamo svoje telo v alkalnem stanju, da ostanemo zdravi.

Dr. SUSANE E. Braun opozarja da je pomembno pitje čiste vode z visoko vrednostjo ph, kot jo ima ŽIVA VODA.

Živa voda zamrzne v obliko spirale, kar ponazarja njeno neprestano vrtenje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ŽIVA VODA IZ TUNJIC
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
VODOVODNA VODA