Tungaj Transformer

ODPRAVA GEOPATSKIH VPLIVOV V OKOLJU/TUNGAJ TRANSFORMER

Že Rudolf Breuss je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije ter drugih navidez neozdravljivih bolezni z naravnimi sredstvi zapisal: “Po mojih izkušnjah leži večina rakastih bolnikov in tistih z navidez neozdravljivimi boleznimi nad škodljivimi zemeljskimi sevanji, večinoma celo na sečiščih takšnih sevanj, kar je še bolj škodljivo. ” (Breuss, 1993). Ta sevanja imenujemo geopatične cone, ki povzročajo obolenja, če se predolgo zadržujemona njih!
Opravljamo meritve in geopatsko uredimo okolje z Tungaj transformerjem (daljnovodi, bazne postaje, sončne elektrarne, vodni tokovi, hartmanove mreže,…).

Obiščite našo spletno stran ali FB stran: Facebook

Primerno za:

  1. Individualne hiše
  2. Poslovne prostore
  3. Stanovanjske bloke ali soseske
  4. Krajevne skupnosti
  5. Šole,vrtce, bolnišnice,…

CERTIFIKATI IN PRIZNANJA

Zavod za trajnostne rešitve je pridobil certifikat za pravilno merjenje in odpravo geopatskega stresa iz prostora z Tungaj transformerjem od Instituta za Bioelectrophotonics iz Nemčije.
Influence of GEOPATIC TUNGAJ Protection Device on geopatic stress zones
Lutz Rabe, M. Sc. EE Institut for Bioelectrophotonics European GDV Center, Wurzburg/Germany
City hall Nova Gorica_23.05.2013
Mobile Base Station_Gorica_ Velenje_21.05.2012
Powerline Mala Seva_18.05.2012
Powerline Male Braslovce_11.05.2012
Solar power plant_Kamnik_13.08.2012

Izveden Allium test, pod vodstvom Petra Firbasa, univ.dipl.biol.
Obstajajo tehtni dokazi da nekatera sevanja, ki povzročajo kromosomske poškodbe; izkazujejo lastnosti kancerogenosti. Poškodbe DNK na ravni metafaznih kromosomov dajejo največji kriterij za razvoj kancerogeneze. V rastlinski citogenetiki se z uporabo Allium M testa identificirajo enake kromosomske poškodbe kot v humani citogenetiki (Firbas in Amon, 2014). Tovrstne kromosomske poškodbe pa kažejo na različne klinične defekte pri človeku. Test je pokazal, da TUNGAJ TRANSFORMER, zaščitni sistem deluje in ne poveča ravni genotoksičnosti. Tungaj transformer uspešno zaščiti hišo, ki je izpostavljena močnemu neionoziranemu sevanju.

Na mednarodnem sejmu inovacij v Turčiji, ki je potekal marca 2016, Drago Vrhovnik prejel zlato priznanje.

Za Tungaj Transformer je Drago Vrhovnik prejel zlato priznanje na mednarodni razstavi inovacij, junija 2016 na Češkem.

Na Tesla Fest mednarodnem sejmu inovacij, ki je potekal oktobra 2016 v Novem Sadu, Drago Vrhovnik prejel zlato priznanje.

Na mednarodnem sejmu inovacij, ki je potekal v Zagrebu, oktobra 2016, Drago Vrhovnik prejel bronasto prizanje.

Gold medal

Exif_JPEG_PICTURE
Drago Vrhovnik, Tesla fest 2016
Exif_JPEG_PICTURE
Nikola Tesla, zlato priznanje

 

IMG_1175

 

IMG_1172 IMG_1176
IMG_1167 IMG_1168 IMG_1169 IMG_1170 IMG_1171
Tungaj transformers

Reference:
1. BP naselje Gorica Veljenje
2. Daljnovod 300 KW v Mali Sevi – Izola
3. Daljnovod 25 KW Male Braslovče
4. Občina Nova Gorica
5. Sončna elektrarna Kamnik
6. Zobna ambulanta
7. Arhitektski biro Domžale
8. Kopirnica Velenje
9. Stanovanjski objekti po celi Sloveniji, objekti v Velenju, Ljubljani, Celju, Izoli, Gorici, Kopru, Braslovčah, Škofji vasi, Mariboru, Istri,…

asortima

Mnenja:

 

“V naslednjih dneh po postavitvi zaščite se je moje počutje obrnilo na bolje, prav tako tudi vsem ostalim družinskim članom.” (Rado Gorjup, Nova Gorica)
“Telo je spočito, želi biti doma in ustvarjati in ne išče vedno nove možnosti za izlete, saj je doma bivanje prijetno. Zaščita nam je spremenila kvaliteto življenja.” (Kukovič, Domžale)
“V optiki in ordinaciji so nas ves čas bolele noge. Počutje je bilo kot da bi prišel iz Triglava. Vemo, da pod optiko tečejo stoletne vode in da je vodno škodljivo sevanje zelo močno. Zaradi dolgoletnega dela na tem delovnem mestu, so se nekaterim zaposlenim že pričele kronične bolezni. Od kar imamo zaščitoTungaj transformer ni več sledu o bolečih nogah in utrujenosti. Počutimo se odlično in sproščeno.” (Optika in očesna oridinacija, Vrhnika)

Avtor izuma: Drago Vrhovnik

Info: 00386 41 635078

Email: trajnostneresitve@gmail.com