Domov

Samozdravljenje na energijskih centrih poteka organizirano pod strokovnim vodstvom vsak dan, vendar se je potrebno predhodno naročiti na telefon: 041 785 675.

Sprejemamo tako posameznike kot skupine. V tem času obiskovalci obiščejo devet centrov. Terapevt, ki skupino vodi od centra do centra, spremlja in usmerja potek zadrževanja na tem področju. Vsak center ima različno moč delovanja, zato se pri vsakem izmed njih izvedejo različne vaje, ki odprejo pretok energij in sprožijo samozdravljenje.

Na obhodu ste deležni temeljite energijske osvežitve, celilnih, pomirjevalnih, čistilnih in harmonizacijskih energij.

Marsikdo je že po enem ali več obiskih opazil očitno izboljšanje svojega zdravstvenega stanja. Tako zasnovan obhod je primeren za tiste, ki si želijo izboljšati svoje zdravje, kot tudi za tiste, ki želijo vzpostaviti in ohraniti svoje telesno in duševno ravnovesje. Če pa imate že dalj časa trajajoče zdravstvene težave, vas vabimo v našo posvetovalnico na pogovor in temeljit energijski pregled. Obiski potekajo le vodeno in je potrebno plačati vstopnino.

Prispevek z Robijem Kranjcem in Nejcem Dežmanom, o njuni rehabilitaciji v Zdravilnem gaju. Tukaj je link do prispevka: http://www.planet.si/novice/slovenija/video-v-sloveniji-imamo-edino-priznano-podrocje-zdravilnih-energij-v-evropi.html

Prispevek predstavitve: https://youtu.be/4pAOeyQrMC0

slikanje  NZG (28)